Opetus

Raahen Liikennekoulussa opetuksesta vastaavat asiantuntevat, koulutetut liikenneopettajat.

Tarjoamme ajokortillisille kertaustunteja liikenneopettajan opetuksessa ja liikennekoulun kalustolla. Varaa rohkeasti aika ja saat varmuutta, tietoa ja taitoa ajoneuvon ja liikenteen hallintaan.

Viihtyisässä aulassamme voit nauttia kahvia, teetä tai mehua. 

 

Meillä voit ajaa seuraavat kortit:

Mopokortti/AM120-kortti
A1 , A2 tai A-kortti
B-kortti
Riskikoulutus
C ja C1-kortti

Lisäksi

EcoDriving -kurssi ja Ajonhallinta-koulutus 
Pimeäajosimulaattori

 
 

AJOTAITO HUKASSA?
 
Tunnetko epävarmuutta auton käsittelyssä, tekniikassa, liikennejärjestelyissä tai liikennemerkeissä. Tuntuuko ajaminen vaikealta taajamassa tai maantiellä?
 
Meiltä saat tukea, tietoa ja kannustusta autoiluun ja liikenteen hallintaan.
 
Voit varata ajotunnin (50 min.) itsellesi sopivan katsomasi määrän. Ajotunnin hinta on 79 euroa. Tunti sisältää liikenneopettajan mukanaolon ja ajon koulun autolla. Tunnin aikana perehdytään juuri sinua askarruttaviin asioihin.
 
Haluaisitko vinkkejä ja harjoitusta liukkaalla kelillä ajamiseen? Voit varata paikkasi liukkaankelin harjoitusryhmästä. Kurssi ajetaan Kiimingin liukkaankelinradalla oikeilla autoilla ja saat myös turvatallikoulutuksen. Samalla saat kokemusta ja opastusta maantie- ja moottoritieajoihin.
Kurssipäivän hinta on 144 euroa, Osarata Oy:n maksu 80€. Reissu tehdään liikennekoulun autolla ja harjoitus suoritetaan Osarata Oy:n autoilla. 
 
OTA AJOTAITO HALLINTAAN; VARAA AIKASI AJOTUNNILLE!